Feb 14 2008

Sissejuhatuseks

Published by Targo at 1:38 am under Isiklik

photo109894-full.jpgMinu nimi on Targo Tennisberg, alates 1991. aastast tegelenud tarkvaraloomisega ning alates 1996. aastast sellega ka endale leiba teeninud, algul 100% programeerijana, hiljem ka teisi inimesi juhendades/juhtides.

Alates 1999. aastast kuni tänaseni (2008 veebruar) olen töötanud Microsoft Corporationis, praeguse ametinimetusega Senior Development Lead, ja juhin siin üht arendajate tiimi. Nüüd aga paistab, et olen kodumaale tagasi pöördumas ning kuna pesnionile minna on veel vara, töötan edaspidi juba koos Eesti tarkvarainimestega.

Siia kavatsen kirjutada oma mõtteid tarkvarast nii konkreetselt kui ka üldiselt, kes seda teevad, kuidas tarkvara valmib, mida selle juures silmas pidada jne, nii isiklikust kui ka targemate inimeste kogemusest lähtudes. Absoluutse tõe monopoli hetkel veel ei evi ja kutsun kõiki huvitatuid kaasa rääkima ning soovi korral ka vastu vaidlema.

3 responses so far

3 Responses to “Sissejuhatuseks”

  1. krison 30 Mar 2008 at 10:48 pm

    Tere,

    täiesti siirast huvist ajendatuna, uuriks, et mis sai otsustavaks hakata blogima just eesti keeles?

  2. Targoon 31 Mar 2008 at 2:38 am

    Ikka sellesama Eestisse kolimisega seoses – näen lugejatena just Eesti inimesi ja sellevõrra on eestikeelne diskussioon viljakam. Rahvusvahelist karjääri olen peaaegu aastakümne jagu juba arendanud, nüüd on aeg tagasi tulla :)

  3. Annelion 11 Apr 2008 at 2:46 pm

    tere, Targo,
    kuulsin Su emalt ja nüüd lugesin ka siit, et olete Eestisse naasmas. Kui tuled, oleksin rõõmus, kui võiksin Sinu äraolekust ja tagasitulekust ka ajalehes kirjutada! Ja ehk on Sul endalgi huvi siin meedias sõna võtta?! Anna, palun, märku, kui koju jõuad.
    peatse kohtumiseni!
    Anneli

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply